Overslaan naar inhoud

Retour- en restitutiebeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 14 dagen de tijd heeft om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retour aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via Hello@1971belgium.be. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele retourvragen op Hello@1971belgium.be.


Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.


Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals maskers en aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). Neem contact op als u vragen of zorgen hebt over uw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren op uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.


Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is het artikel dat u hebt terug te sturen, en zodra de terugzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.


Terugbetalingen
We laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.

 

Ontbrekende artikelen
Als u een artikel heeft besteld en dit artikel ontbreekt in de aan u geleverde bestelling. U wordt onmiddellijk terugbetaald zodra u ons de relevante informatie verstrekt op hello@1971belgium.be. En u krijgt een soortgelijk artikel aangeboden.

Sluiten (esc)

Popup

Gebruik deze popup om een inschrijfformulier voor een mailinglijst in te sluiten. Of gebruik het als een eenvoudige call to action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijdscontrole

Door op enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken op

Winkelwagen